lördag 29 januari 2011

Shoppat...Idag blev det en liten tur till Nääs fabriker, är så himla mysigt där! Fick shoppat ett jättefint smycke i bronsigt guld med peacemärke och sten, himla tur att den var nedsatt med 70% ;)
Dessa två toppar fick följa med hem i veckan! Rabens Saloner blusen blev även den ett kap med 70%! Ibland har man tur och hittar rätt strl.

Imorgon får jag visa er mitt senaste projekt, har ju fixat soffbordet! Nu blir det snart lördagsmys med massa god mat. Hoppas ni har en fin Lördag!

Kramar


4 kommentarer:

Room of karma sa...

ååå vilken tur du hade! Jag var också på Bommulsfabriken igår och handlade på 70% men jag fann ingen Rabens Saloner:( Men dock då jeans från Replay till mina sessor och skor till min man. Men inget till mig.
Ha en fin dag!
kram CC

Anonym sa...

Jättetrevlig blogg du verkar. Jag är ny läsare hittat hit via House of Philia. Undrar om du vet vad det var för märke på halsbandet tyckte det var jättefint! Jag tittar in snart igen /anna

Lise-Lotte sa...

Superfint
Tack för din kommentar
Varma hälsningar
Lise-Lotte

BelovedbyLinda sa...

CC: Var du?? Vad roligt :) Visst är det så fint där! Nee Rabens hittade jag i veckan på Lars& Johanna :) Peacehalsbandet och lite underkläder fyndade jag på Bomullsfabriken.

Anna: Tack och vad roligt att du har hittat hit :) Oj jag vet inte vad det är för märke på halsbandet och det stod inget på kvittot. Vet att jag har sett det på Oles Döttrar vid södra vägen också om du bor i gbg :)

Lise_Lotte: Tack :D

Kram på er!

Linda