tisdag 15 mars 2011

Tisdagstema vecka 11- Hyllor/Byråer

Fabrikens tisdagstema denna vecka är hyllor/byråer. Min hylla i arbetsrummet råder det kaos i så den visar jag inte idag ;) Så ni får se min apotekarbyrå istället! Tidningar och böcker placerar jag gärna ut runt om i lägenheten som på golvet, i skåpet, på tv-bänken i fönstret mm så jag håller mig inte enbart till hyllan. Denna byrå är perfekt då den har många lådor att stoppa ner sakerna i. Just nu står det ett par ljusstakar från Day Home, lampskärm Tine K och lampfoten hittade jag på loppis och sprayade svart, keramik burkarna är köpta på en otroligt söt butik som heter Marys House och lilla neccesären kommer från Day Home.
Åhhh vad skönt det är med sol, var ute och gick en promenad på lunchen och det var första gången jag kände att våren är på väg! Härligt med lite energi. Har skjutit fram på att tvätta bilen så idag kanske, hmm kanske ;)
På återseende vänner!!
Stor Kram

6 kommentarer:

Tina sa...

Din byrå är jättesnygg, såg en liknande på Möbelgrossen. Men det säga att de är lite skumma med sin kvalitet där..vågade inte köpa. Mary´s House däremot är jag ofta inne i, dock en viss skillnad nu när inte Helena är kvar..

Kram på dig

Jenny sa...

Fantastiskt FIN byrå!!
Kram

Julias vita drömmar sa...

Oj så fin byrå Linda :) Praktiskt och snygg!

Hoppas du får en fin onsdag :)

Kramar/Julia

Att vara någons fru sa...

Vilken apoterkarbänk! Och jag älskar lampskärmen. Watt%Veke?

Nicky sa...

Jättefint! Ha det bra! :) Kram/Nicky

Anonym sa...

Snygg byrå, jag har en likadan, köpt på Möbelgrossen. De har så grymt snygga vita möbler