tisdag 22 mars 2011

Visst gör det ont när knoppar brister, varför skulle våren annars tveka...


Fabrikens tisdagstema handlar idag om konst! Konst kan ju vara så otroligt mycket och för mig kan jag finna konsten lite varstans som i föremål eller i en tavla eller ett foto, en plats och mycket mer!

I helgen besökte vi Helt otroligt fina Magasin 36. Det är konst för mig! Underbara platser som är så vackra och ger massor av inspiration! Har fotat en hel del där inne men det är svårt att fånga den speciella känslan där. Jag besökte Magasin 36 för första gången i somras och det är redan en favorit! Gillar konceptet med att blanda antika föremål med nya, det blir mer intressant så. Ungefär som jag försöker ha hemma med, en salig blandning ;)

Hoppas ni gillar bilderna!Jag hittade en jättefin krok och några doftljus, hade dock kunnat tänka mig MYCKET mer!

Helgen i Malmö var så mysig och gick alldeles för snabbt! Hann med lite av det jag tänkt iallafall. Får visa lite inköp sen. Dock glömde jag påsen med det jag handlade på Magasin 36 i butiken bredvid :( Dock kunde hon skicka hem det så det var ju en himla tur!

Ha en jättemysig Tisdag!!

Kramar

3 kommentarer:

millandante sa...

Vilken tur!!
Visst ligger väl Magasin 36 i Helsingborg? Ska dit i maj och hoppas på en sväng dit! Det verkar så häftigt! Mysig helg du verkar ha haft!
KRAM

Anonym sa...

Oj vilken härlig blogg det här var! Hittade hit från Inredningsgalen, och nu är jag nog fast! Härlig inredning, snygga kläder o bra musik, toppen :) Och precis som du är jag en Alvhem-addict!Sitter o kikar o sparar bilder i insprations-mappen... Bor i Småland så jag har aldrig varit i butiken, får ta en tur dit nästa GBG-resa!
Ha en fin dag! Kram Anna

TIDSOPTIMISTEN sa...

Fina bilder :)

Kram F