måndag 10 oktober 2011

Munthe plus Simonsen!

Bilder: Munthe plus Simonsen for Rikki Tikki

Måste bara visa er massa härlig inspiration från Munthe plus Simonsen! Munthe har gjort ett samarbete med Rikki Tikki därav dessa underbara sängkläder, kuddar mm. Stort habegär fast jag inte är i något större behov av sängkläder eller kuddar för den delen ;) Hmm får nog bli lite städning i sovrummet senare...


Sen har vi modevisningen för SS 2012. Åhhh vad mycket snyggt!!Älskar ju bohochict. Vill ha allt, och dessa underbara indianskor! Japp våren/sommaren 2012 vill jag exakt se ut såhär :)
Bilder: Munthe plus SimonsenBilder: Munthe plus Simonsen for Rikki Tikki


Så mkt fint!
I helgen har vi tagit tag i lite projekt som har blivit liggande i si sådär 4-5 månader nu, men äntligen kunde vi stöka undan lite. Skönt att det är liiite bättre på kvällarna iaf.

Hoppas ni har en härlig måndag!

Massa Kramar

Linda

6 kommentarer:

MITT VITA HUS sa...

Åh Linda stort grattis till bebben:)) Underbar inspiration här idag:)

Kram M

Synnøve sa...

Herlig mandagsinspirasjon!! Elsker den bohemske stilen i klærne.. Gir meg lyst til å reise!!

God mandag til deg!

Rövarmamman sa...

Wow vilken fin blogg jag ramlade in i just nu, så fin inspiration du bjuder på :)

Och ett stort grattis till ert mirakel i magen, det är underbart att få bli mamma, hoppas du blir bättre snart så att du får njuta lite också. Själv fick jag foglossning med både mina två små, men de var klart värt de när man har sitt mirakel i famnen:)

Önskar dig en fin kväll! Kram

Lise-Lotte sa...

Hej
Stort grattis så himla härligt att du är tillbaka. Har undrat så vad som hänt!
Var rädd om dig
Varma hälsningar
Lise-Lotte Nydahl

Moodboardwithflowers sa...

Danskar de kan!!

Å så tråkigt med ditt illamående. Jag var själv sjukskriven med min första. Nu den andra gången var det mer kontrollerat. Jag gissar att du testat det mesta men en påse turkisk peppar kan hålla illamående i styr litegrann. Dock hjälper det nog inte ett skit när det är riktigt illa, men det där som ligger och pyr under utan. Jag låg i soffan i 2 månader och det enda jag kunde äta var Big Mac och Co. Som min man fick köpa på väg hem från jobbet varje dag.. Usch jag hoppas att det går över illa kvickt. Det är så skönt när det vänder. Man får sitt liv tillbaka! Jag tycker att du är värd en andra upplaga av Beach house, som spenderar så mycket tid i sängen!

BelovedbyLinda sa...

Tack snälla för era fina fina kommentarer!!

Kramar Linda