tisdag 3 januari 2012

Kaffe på ullmatta = Ingen bra kombination alls!Bilder: Rabens Saloner

Härlig inspiration från ett av mina absoluta favoritmärken Rabens Saloner first collection ss 2012.

Vilken underbar miljö, skulle inte tacka nej till att fly verkligheten lite och stanna på denna plats i ett par veckor. Komma hem lagom till våren och solen. Hoppa över Januari och Februari helt enkelt och få lite sol på kinderna i denna vintertid. Tänk så skönt det ska bli att bara kunna gå ut och sätta sig i solen lite. Missade ju heeela sommaren 2011 pga mitt tillstånd så jag saknar verkligen värmen :)Tror minsann att vintern blivit utbytt mot stormar och regn detta år.

Ingen som vet hur man får bort kaffefläck på ljus ullmatta? Självklart spillde vi ut en full kaffekopp på vår relativt nya ullmatta i ljusgrått/vit, har försökt med massa medel och trix men fläcken blir bara större och större och större! Släpade in åbäket i duschen för att skölja av den nu gigantiska fläcken och har nu testat vanish för mattor, håll tummarna folk!! Vi litar på rosa just nu.

Ha en myisg kväll Fina!

Kramar Linda


3 kommentarer:

Johanna Stålros sa...

Nä fyy så trist, hoppas på rosa nu...Kram Johanna

Kviddevitt sa...

Wow! Älskar den roströda blusen!!! Måste kollas in!

Hoppas du mår bra vännen. (förutom att jan-mars är sega och smått deppiga mänader att ta sig igenom, jag håller helt med!) men med dig och bebis och så... När är det väntat till? Ser fram emot det förstår du ;)

Kram. Och du, ditt eget hem är ju bara ljuvligt så DITO :)

Jenny ~ house of Jenny sa...

Nä, va trist med er matta. Vill dock tipsa om ett medel jag köpte på mekonomen som är till bilklädsel. Kommer dock inte ihåg vad den heter, men den är jul med en borste längst uppe. Man sprutar på skum på fläcken, låter det dra några minuter sen skrubbar man lite lätt med en borste och torkar med en torr trasa. Har använtbdet både på vår soffa som fick cola fläckar och vår ullmatta som vår alp kissade på. Ett tips! Det ska även ta bort lukt....

<3